Vacature groep 1/2

ODS De Gondelier zoekt 

een Leerkracht groep 1/2

                                                                                                                WTF 1,0 (0,6 / 0,4 is ook bespreekbaar)

In verband met het vertrek van één van onze leerkrachten zoeken wij per direct een nieuwe collega voor 5 dagen per week!  

Ben jij een leerkracht met passie voor het vak? Heb je ervaring in het Daltononderwijs of lijkt het je ontzettend leuk om hier ervaring in op te doen? Ga jij graag een uitdaging aan, met als doel om als school steeds verder te ontwikkelen? En werk je daarnaast ook nog graag met het jonge kind? Kom dan vooral eens langs bij De Gondelier!

De school

De Gondelier is in 2002 gestart in de nieuwbouwwijk Vathorst. De Gondelier maakt deel uit van ABC-cluster De Laak, waarin een zorgaanbod mogelijk is voor kinderen van 0 tot 14 jaar.  De Gondelier mag zich sinds 2005 officieel een Daltonschool noemen. Bij deze onderwijsvorm staan de kernwaarden samenwerking, zelfstandigheid, verantwoordelijkheid, reflectie en effectiviteit centraal. We leren kinderen zoveel mogelijk verantwoordelijk te zijn voor de eigen ontwikkeling. De hele organisatie is afgestemd op het vertrouwen in de leerlingen. We werken zoveel mogelijk aan de hand van de kernwaarden van het Daltononderwijs, aangezien deze kernwaarden allemaal te maken hebben met vaardigheden die je later (op de middelbare school en daarna, maar ook zeker op je werk) nodig hebt. Daltononderwijs is constant in ontwikkeling, dus onze school ook. Blijven we de dingen doen zoals we dit altijd doen, of dienen we onze aanpak aan te passen in het belang van de kinderen?
Bezoek ook www.gondelier.nl voor meer informatie

Wie we zoeken

We zoeken een enthousiaste collega die houdt van een uitdaging en die graag samen met ons wil bouwen aan de ontwikkeling van De Gondelier. We zoeken iemand die kan zorgen voor een goed klassenmanagement, die kritisch naar het eigen handelen durft te kijken en vervolgens meedenkt over mogelijke aanpassingen en/of oplossingen. We zoeken iemand die graag een bijdrage levert aan de ontwikkeling van de gehele school door het delen van kennis en het samen plannen van lessen. Daarbij neem je jouw verantwoordelijkheid en werk je graag aan je eigen ontwikkeling.    

Wat we vragen 

- Je hebt expertise in de onderbouw
- Je hebt kennis en vaardigheden op het gebied van HGW
- Je biedt duidelijke structuur in klassenmanagement
- Je kunt heldere leerdoelen opstellen
- Je zet coöperatieve, activerende werkvormen in en wisselt af met bewegend ontdekkend leren
- Je hebt een visie op goed onderwijs en kunt deze ter discussie stellen
- Je kunt omgaan met diversiteit (bij leerlingen, ouders en team) en combinatiegroepen
- Je bent daadkrachtig: je doet wat je zegt en zegt wat je doet

Wat we bieden

- Een brutosalaris conform CAO Primair Onderwijs gebaseerd op je ervaring en opleiding. 
- Een tijdelijke aanstelling, die bij goed functioneren kan worden omgezet in een dienstverband voor onbepaalde tijd.
- Aandacht voor persoonlijke groei en ontwikkeling en toegang tot trainingen en opleidingen via de Meerkring Academie KlasMastr.

Interesse of meer informatie?

Mail dan uiterlijk vrijdag 10 september  jouw motivatie en CV naar: directie.gondelier@meerkring.nl ter attentie van Loraine Brokelman, directeur. Zij zal contact opnemen voor een gesprek. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen op via telefoonnummer: 033-253 04 01. Bekijk ook onze website: www.gondelier.nl  

Meerkring

ODS De Gondelier is onderdeel van Stichting Meerkring. Meerkring is een organisatie voor primair onderwijs in Amersfoort, waarbinnen iedere dag 600 professionals op 15 basisscholen en 8 scholen voor speciaal (basis)onderwijs zich met hart en ziel inzetten voor de kinderen. Meerkring hecht veel waarde aan goede begeleiding en professionele ontwikkeling van haar medewerkers. Zo kun je coaching krijgen en zijn er vele opleidingsmogelijkheden via de Meerkring Academie KlasMastr. Meerkring biedt daarnaast een grote diversiteit aan scholen; je kunt bijvoorbeeld je vak uitoefenen binnen dalton, montessori, covey, jenaplanonderwijs, een integraal kindcentrum (IKC) of binnen het gericht onderwijs, onder het Meerkring GO! Concept. Zo kun je bij ons uitgroeien tot een kundige professional die op eigen wijze kinderen helpt zich te ontwikkelen, elkaar te ontmoeten en zich te ontplooien. www.meerkring.nl  

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.  

Media
  • Vacature-nieuwecollega
De Gondelier, voor ouders
die op zoek zijn naar een
passende school voor hun kind(eren)!

Contact

Zwartsluiskade 2
3826 EG Amersfoort

033-253 04 01
info.gondelier@meerkring.nl

Volg ons

Wij communiceren met onze ouders via Parro. Daarnaast is onze school te vinden op Facebook. 

Stichting

ODS De Gondelier  is aangesloten bij Meerkring. Meerkring is een stichting voor openbaar en algemeen bijzonder onderwijs en heeft 22 aangesloten scholen.

Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl

Stichting Meerkring
Amsterdamseweg 41
3812 RP Amersfoort

Tel.: 033 479 98 17
E-mail: info@meerkring.nl
Lees verder