ODS De Gondelier zoekt een Leerkracht groep 1/2 ((0,4 fte) 0,6 fte ook bespreekbaar)

Een klas met enthousiaste en leergierige kinderen en een team van ervaren collega’s wacht op jou! ODS De Gondelier blijft volop in ontwikkeling, passend bij ons daltonconcept. Hoe wij dit doen? Dit vertellen wij graag onder het genot van een kop koffie/thee. Wij zijn met ingang van komend schooljaar (startdatum 01-08-22) op zoek naar een nieuwe collega die zin heeft om mee te bouwen aan onze mooie school. Klinkt goed toch? We kunnen jouw enthousiasme en ervaring goed gebruiken. Dit is jouw kans om élke dag het verschil te maken voor leerlingen die aan de start staan van schoolloopbaan! 

Wie zijn wij 

De Gondelier is in 2002 gestart in de nieuwbouwwijk Vathorst. De Gondelier maakt deel uit van ABC-cluster De Laak, waarin een zorgaanbod mogelijk is voor kinderen van 0 tot 14 jaar.  
De Gondelier mag zich sinds 2005 officieel een daltonschool noemen. Bij deze onderwijsvorm staan de kernwaarden samenwerking, zelfstandigheid, verantwoordelijkheid, reflectie en effectiviteit centraal. We leren kinderen zoveel mogelijk verantwoordelijk te zijn voor de eigen ontwikkeling. De hele organisatie is afgestemd op het vertrouwen in de leerlingen. We werken zoveel mogelijk aan de hand van de kernwaarden van het Daltononderwijs, aangezien deze kernwaarden allemaal te maken hebben met vaardigheden die je later (op de middelbare school en daarna, maar ook zeker op je werk) nodig hebt. Daltononderwijs is constant in ontwikkeling, dus onze school ook. Blijven we de dingen doen zoals we dit altijd doen, of dienen we onze aanpak aan te passen in het belang van de kinderen? Bezoek ook www.gondelier.nl voor meer informatie. 

Wie we zoeken 

In verband met groei van de school zijn we op zoek naar een nieuwsgierige en enthousiaste leerkracht voor 3 dagen per week (2 of 4 dagen is ook bespreekbaar). Als leerkracht ga jij geen uitdaging uit de weg. Door jouw enthousiasme, daadkracht en doelgerichtheid weet jij direct een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van ieder kind. Jij zorgt er samen met je collega’s voor dat alle kinderen met plezier naar school komen. Daarnaast zie jij precies wat de kinderen nodig hebben en weet jij hier naar te handelen.  Dus ben jij iemand:

 • Die plezier heeft in het lesgeven in de onderbouw (ervaring in groep 1/2 is een pre)
 • Die bevoegd is om les te geven in het primair onderwijs; 
 • Die kennis heeft op het gebied van handelingsgericht werken (HGW);
 • Die beschikt over een goed klassenmanagement;
 • Die regie neemt in zowel het takenpakket als de eigen ontwikkeling; 
 • Die het leuk vindt om mee te bouwen aan onze school; 
 • Die zich net zo verantwoordelijk voelt voor andere groepen als voor zijn/haar eigen groep;
 • Met goede communicatieve eigenschappen en die de dialoog aangaat met leerlingen, hun ouders en andere betrokkenen. 

Wij bieden 

 • Teamleden die jou als nieuwe collega met veel plezier ondersteunen en begeleiden;
 • De mogelijkheid om deel uit te maken van één van onze kennisnetwerken: Meer-leerkringen zoals Jonge Kind, Iris Connect en EDI experts.
 • Een brutosalaris conform cao PO in schaal LB/ LC (€2.865 – 5.087,-) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.  
 • Collectiviteitskorting op diverse verzekeringen;  
 • Reiskostenvergoeding (o.b.v. cao PO), vakantie-uitkering van 8% en eindejaarsuitkering van 6,3%;
 • Aandacht voor persoonlijke groei en ontwikkeling en toegang tot trainingen en opleidingen via de Meerkring Academie KlasMastr en een persoonlijke opleidingsbudget.
 • De kans om onze school mede verder vorm te geven!

Nieuwsgierig geworden? 

Je kan uiteraard meteen solliciteren, daar worden wij blij van! Dat kan eenvoudig door vóór 18 juni 2022 jouw cv en motivatie te sturen naar loraine.brokelman@meerkring.nl ter attentie van Loraine Brokelman, directeur. Wil je liever eerst vrijblijvend kennismaken met de school of informatie? Bekijk www.gondelier.nl of neem contact op via 033-253 04 01. Hopelijk tot snel!

Niet de functie waar je naar op zoek bent, maar wel geïnteresseerd om bij Meerkring te werken? Stuur een open sollicitatie naar werken@meerkring.nl en wij denken graag met je mee over de mogelijkheden bij Meerkring!  
Media
 • depositphotos_85780374-stock-illustration-we-want-you
De Gondelier, voor ouders
die op zoek zijn naar een
passende school voor hun kind(eren)!

Contact

Zwartsluiskade 2
3826 EG Amersfoort

033-253 04 01
info.gondelier@meerkring.nl

Volg ons

Wij communiceren met onze ouders via Parro. Daarnaast is onze school te vinden op Facebook. 

Stichting

ODS De Gondelier  is aangesloten bij Meerkring. Meerkring is een stichting voor openbaar en algemeen bijzonder onderwijs en heeft 22 aangesloten scholen.

Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl

Stichting Meerkring
Amsterdamseweg 41
3812 RP Amersfoort

Tel.: 033 479 98 17
E-mail: info@meerkring.nl
Lees verder