Elke school heeft verschillen in werkwijzen, identiteit, sfeer en resultaten. Deze website helpt u bij het bewust kiezen van een basisschool voor uw kind. U krijgt een indruk wat u van ons mag verwachten. 

Belangstellende ouders/verzorgers nodigen wij graag uit voor een bezoek aan onze school. In een persoonlijk gesprek lichten wij onze ideeën over goed onderwijs graag toe. En natuurlijk geven wij dan direct met plezier een rondleiding, zodat u zelf de sfeer kunt proeven die onze school zo bijzonder maakt. Pas dan ervaart u zelf of u uw kind bij ons op school ziet lopen, spelen en leren en of u, net als wij, denkt dat hij of zij bij ons een geweldige tijd zal hebben.

Directie

Jeroen van den Bos, directeur

Meerkring

De Gondelier is een openbare Daltonschool en maakt deel uit van stichting Meerkring. Meerkring is een stichting voor openbaar en algemeen bijzonder onderwijs in Amersfoort. Het adres van Stichting Meerkring is: Amsterdamseweg 41, 3812 RP Amersfoort.

Plaats van de school in de wijk

De Gondelier vormt samen met De Vuurvogel, Partou en Humankind een brede school ABC De Laak aan de Zwartsluiskade 2

Onderwijsconcept 

De Gondelier is een basisschool die zich sinds de oprichting in augustus 2002 heeft ontwikkeld tot een school die werkt volgens de uitgangspunten van het Daltononderwijs. In augustus 2005 heeft de school het officiële predikaat van de Nederlandse Daltonvereniging gekregen en mag zich Daltonschool noemen. Het Daltonpredikaat kunt u zien als een kwaliteitskeurmerk op onderwijsinhoudelijk gebied. In 2018 heeft De Gondelier werderom haar predikaat verdiend. Hierna wordt het steeds, na een visitatie van de Nederlandse Daltonvereniging verlengd. Deze procedure biedt de garantie dat een Daltonschool zich continu met de hoge kwaliteit van deze vorm van onderwijsvernieuwing blijft bezighouden. 
 

JOSEE: steunpunt passend onderwijs in de regio Eemland

Heb je vragen over passend onderwijs of loop je vast op school dan kun je terecht bij het jeugd- en oudersteunpunt Eemland: JOSEE. Op www.josee.nu vinden jeugdigen (van 4 tot 18 jaar) en hun ouders en verzorgers toegankelijke, objectieve informatie over passend onderwijs. De medewerkers van JOSEE denken met je mee, geven informatie en kunnen je in contact brengen met de juiste personen en instanties.

Ook kun je vragen over je eigen specifieke situatie voorleggen aan JOSEE. Wil je persoonlijk advies of steun, dan heeft JOSEE een aantal spreekuren per week, waarvoor je online eenvoudig een afspraak kunt maken. Je kunt JOSEE ook gewoon bellen tijdens de spreekuren. JOSEE werkt onafhankelijk en objectief. Vragen kunnen anoniem gesteld worden.

Contact
Bel: 033 – 30 30 488
Mail: contact@josee.nu
Voor het maken van een afspraak klik hier

De actuele spreekuurtijden vind je op de website: https://josee.nu/contact/
JOSEE is gesloten tijdens de schoolvakanties van de regio Midden-Nederland.

 

Kernpartner van ABC Vathorst-de Laak

Wij zijn kernpartner van ABC Vathorst-de Laak. ABC staat voor Amersfoortse Brede Combinatie. Wij willen dat kinderen prettig opgroeien en zich goed ontwikkelen. Bijvoorbeeld door de overgang naar de basisschool en naar de middelbare school soepel te laten verlopen. En door kinderen die dat nodig hebben wat extra te ondersteunen. Door ontmoeting tussen kinderen en volwassen wijkbewoners te bevorderen. En vooral door activiteiten voor kinderen en hun ouders te organiseren. Op het gebied van sport & spel, cultuur, natuur, techniek en taal.

https://www.abc-amersfoort.nl/abc-scholen/abc-vathorst-de-laak/

De Gondelier, voor ouders
die op zoek zijn naar een
passende school voor hun kind(eren)!

Contact

Zwartsluiskade 2
3826 EG Amersfoort

033-253 04 01
info.gondelier@meerkring.nl

Ben je op zoek naar een stageplek? Mail dan naar 
stage.gondelier@meerkring.nl voor meer informatie over de mogelijkheden. 

 

Volg ons

Wij communiceren met onze ouders via Parro. Daarnaast is onze school te vinden op Facebook, LinkedIn en Instagram. 
https://instagram.com/ods_degondelier?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==

Stichting

ODS De Gondelier  is aangesloten bij Meerkring. Meerkring is een stichting voor openbaar en algemeen bijzonder onderwijs en heeft 21 aangesloten scholen.

Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl

Stichting Meerkring
Amsterdamseweg 41
3812 RP Amersfoort

Tel.: 033 479 98 17
E-mail: info@meerkring.nl
Lees verder