Bibliotheek

Elke vrijdagmorgen kunnen leerlingen van de groepen 4 t/m 8 boeken lenen in onze eigen bibliotheek. De leerlingen van de groepen 3 starten voor de eerste keer met lenen na de voorjaarsvakantie. De kleuterjuffen lenen het hele schooljaar door prachtige prentenboeken.Wat wordt er zoal gelezen? De groepen 3 en 4 lezen vooral de lage avi-boeken. Dit zijn boeken van avi 1 tot en met 4. De hogere groepen zoeken vooral boeken die bij hun belevingswereld past. Voor de één is dat een boek over paarden, voor de ander een griezelboek. De kinderen lezen ook graag boeken die gaan over voetballen, het huis Anubis, ballet, dieren. De kinderen lenen ook graag informatieve boeken.


Omdat de kinderen graag en veel lezen, is de bibliotheek nog steeds op zoek naar leuke boeken. Avi-boeken, jeugdboeken, informatieboeken, mooie prentenboeken, alles is welkom. Mocht u uw boekenkast opruimen en mooie kinderboeken tegenkomen dan houden wij ons van harte aanbevolen. U kunt uw boeken kwijt bij de groepsleerkracht.  Wilt u bij de boeken die u inlevert een briefje doen, zodat wij weten van wie het boek afkomstig is en wat ermee mag gebeuren? Dus boeken die nog goed zijn, boeken waar het avi-niveau niet meer van toepassing is voor uw eigen kinderen, willen wij als schoolbieb graag hebben, dan kunnen de kinderen er van genieten. Hartelijk dank alvast!

De Gondelier, voor ouders
die op zoek zijn naar een
passende school voor hun kind(eren)!

Contact

Zwartsluiskade 2
3826 EG Amersfoort

033-253 04 01
info.gondelier@meerkring.nl

Ben je op zoek naar een stageplek? Mail dan naar 
stage.gondelier@meerkring.nl voor meer informatie over de mogelijkheden. 

 

Volg ons

Wij communiceren met onze ouders via Parro. Daarnaast is onze school te vinden op Facebook, LinkedIn en Instagram. 
https://instagram.com/ods_degondelier?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==

Stichting

ODS De Gondelier  is aangesloten bij Meerkring. Meerkring is een stichting voor openbaar en algemeen bijzonder onderwijs en heeft 21 aangesloten scholen.

Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl

Stichting Meerkring
Amsterdamseweg 41
3812 RP Amersfoort

Tel.: 033 479 98 17
E-mail: info@meerkring.nl
Lees verder