De Oudervereniging

De Gondelier heeft een betrokken oudervereniging (OV), die bestaat uit een groepje enthousiaste ouders die zich graag inzetten voor de school van hun kind. We houden ons bezig met het (mede) organiseren van binnen- en buitenschoolse activiteiten, zoals:

Sinterklaasfeest
Kerstfeest
Schoolreisjes
Kabouterpad voor de kleuters
Eindfeest
Sportdag
Schoolbibliotheek
Sporttoernooien

Ouderbijdrage

De OV int en beheert de jaarlijkse ouderbijdrage. De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt € 25,00 per kind in de groepen 1 tot en met 8. De ouderbijdrage is bestemd voor onder andere de viering van het sinterklaas- en kerstfeest en de sport- en overige activiteiten. We betalen er bijvoorbeeld schoencadeautjes, een sinterklaascadeautje (of envelopje voor het lootjes trekken) en versnaperingen + materiaal voor de sportdagen van. De ouderbijdrage is een vrijwillige bijdrage, maar u begrijpt dat zonder deze bijdrage bovenstaande activiteiten niet mogelijk zijn.

Leerlingen die later in het schooljaar instromen, betalen een lager bedrag aan ouderbijdrage
Voor de schoolreizen bedragen de kosten 27,50 
De leerlingen van groep 8 gaat niet op schoolreisje maar op schoolkamp. De kosten daarvan bedragen 75,00. Deze kosten zijn verplicht

 

Algemene ledenvergadering

Aan het begin van elk schooljaar is er een algemene ledenvergadering. Tijdens deze vergadering (meestal in oktober) wordt de hoogte van de ouderbijdrage bepaalt. Tevens worden de activiteiten voor het lopende schooljaar toegelicht en natuurlijk is er de financiële verantwoording. Het bestuur van de OV vraagt goedkeuring voor de begroting van het lopende jaar en legt verantwoording af over de resultaten van het afgelopen schooljaar.

Doe mee!

Wij kunnen deze activiteiten alleen organiseren met hulp van andere ouders. Alleen met uw hulp wordt de school mooi versierd met Sinterklaas, kunnen kinderen meedoen aan de sportdag of een hapje en een drankje krijgen bij het eindfeest. Hoe meer ouders zich een paar uurtjes per jaar inzetten, hoe leuker het wordt voor de kinderen. Dus doe mee!

Als u mee wilt helpen tijdens een activiteit, of een actieve rol wilt spelen in de Oudervereniging, neem dan contact op met de voorzitter via ov.gondelier@meerkring.nl.

De Gondelier, voor ouders
die op zoek zijn naar een
passende school voor hun kind(eren)!

Contact

Zwartsluiskade 2
3826 EG Amersfoort

033-253 04 01
info.gondelier@meerkring.nl

Ben je op zoek naar een stageplek? Mail dan naar 
stage.gondelier@meerkring.nl voor meer informatie over de mogelijkheden. 

 

Volg ons

Wij communiceren met onze ouders via Parro. Daarnaast is onze school te vinden op Facebook, LinkedIn en Instagram. 
https://instagram.com/ods_degondelier?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==

Stichting

ODS De Gondelier  is aangesloten bij Meerkring. Meerkring is een stichting voor openbaar en algemeen bijzonder onderwijs en heeft 21 aangesloten scholen.

Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl

Stichting Meerkring
Amsterdamseweg 41
3812 RP Amersfoort

Tel.: 033 479 98 17
E-mail: info@meerkring.nl
Lees verder