Parttime DaVinci

De Gondelier beschikt over parttime DaVinci klassen, een klas voor leerlingen uit de groepen 3-4-5 en een klas voor leerlingen uit de groepen 6-7-8. De DaVinci klas biedt onderwijs aan hoogbegaafde leerlingen. Wanneer leerlingen naar de DaVinci groep gaan, zijn ze een heel dagdeel uit de groep. Toelating tot deze groep vindt plaats na een psychologisch onderzoek, waaruit blijkt dat ze de uitdaging nodig hebben, of na het invullen van een signaleringsinstrument; de DHH. De aanvraag hiervoor loopt via de leerkracht en intern begeleider.

Gedurende de lessen wordt het hogere orde denken gestimuleerd. Per jaar komen 4 projecten aanbod. De thema’s zijn zeer gevarieerd. Aan de basis van de opbouw van de projecten staat het TASC-model. Dit is het model van ontwerpend en onderzoekend leren. De kinderen worden uitgedaagd om hun eigen onderzoeksvragen op te stellen. Het doel van de projecten is dat de kinderen 21e eeuwse vaardigheden ontwikkelen. Daarom stellen we samen met de leerling doelen op waaraan de kinderen willen werken. We leren de kinderen o.a. zelf te plannen en sluiten af met een presentatie, waarbij de ouders mogen komen kijken. De presentaties gebeuren steeds weer op een andere manier; van kijkdoos, tot stopmotion filmpje, van Prezi tot bordspel, zodat ook hierbij steeds weer nieuwe vaardigheden ontwikkeld worden.

Meerkring - DaVinci Eemland

De Gondelier, voor ouders
die op zoek zijn naar een
passende school voor hun kind(eren)!

Contact

Zwartsluiskade 2
3826 EG Amersfoort

033-253 04 01
info.gondelier@meerkring.nl

Ben je op zoek naar een stageplek? Mail dan naar 
stage.gondelier@meerkring.nl voor meer informatie over de mogelijkheden. 

 

Volg ons

Wij communiceren met onze ouders via Parro. Daarnaast is onze school te vinden op Facebook, LinkedIn en Instagram. 
https://instagram.com/ods_degondelier?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==

Stichting

ODS De Gondelier  is aangesloten bij Meerkring. Meerkring is een stichting voor openbaar en algemeen bijzonder onderwijs en heeft 21 aangesloten scholen.

Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl

Stichting Meerkring
Amsterdamseweg 41
3812 RP Amersfoort

Tel.: 033 479 98 17
E-mail: info@meerkring.nl
Lees verder