Nieuws

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Gondelier toppers in het water! 
18 juni 2024
Afgelopen zondag hebben twee teams van ODS De Gondelier meegedaan aan het Amersfoortse waterpolotoernooi. De waterpoloclinic die onze kinderen een tijdje geleden hebben gevolgd, kwam nu goed van pas.
Lees meer
Schoolreisje 2024!
17 juni 2024
fgelopen woensdag zijn groep 1 t/m 7 op schoolreis geweest. Het was een onvergetelijke gezellige dag! 
Lees meer
Gamedesigners in actie! 
13 juni 2024
Gisteren hebben de kinderen in groep 8 geleerd om een eigen spel te ontwikkelen. Wat moeilijk begon en erg ingewikkeld was, werd door goed samenwerken een succeservaring.
Lees meer
Jeugdjournaal op De Gondelier 
12 juni 2024
Vandaag had groep 8 wel heel bijzonder bezoek. Milou van het Jeugdjournaal bezocht onze school om verschillende items op te nemen. Vanavond in het avondjournaal waren de eerste beelden te zien.
Lees meer
Avond4daagse weer een groot succes!
10 juni 2024
Met 135 enthousiaste kinderen van ODS De Gondelier en enorm veel ouders hebben we gisteravond succesvol de Avondvierdaagse van Vathorst weer voltooid!  
Lees meer
Stemmen op ODS De Gondelier 
06 juni 2024
Vandaag was het mogelijk om onder andere in onze speelzaal te gaan stemmen voor de Europese verkiezingen. De school ging in alle vroegte niet alleen open voor onze kinderen, maar ook als stembureau. 
Lees meer
Thematisch werken in groep 1/2
06 juni 2024
Na de meivakantie zijn onze kleutergroepen gestart met een nieuw thema ‘gezondheid’. De eerste twee weken stond in het teken van je lichaam. We zijn ons gaan verdiepen in hoe ons lichaam werkt.
Lees meer
Kickboksen tijdens de gymles! 
05 juni 2024
Vandaag hebben alle kinderen uit groep 3 t/m 8 tijdens de gymles een echte kickboksles gehad. Twee enthousiaste kickboksmeesters van Alfonsus Gym namen de kinderen mee in de wereld van het kickboksen. Een van onze kinderen, die zelf ook op kickboksen zit, kwam met het idee en vandaag werd zijn idee
Lees meer
KWINK op ODS De Gondelier!
03 juni 2024
Op De Gondelier werken we schoolbreed met de methode KWINK. Niet alleen worden er wekelijks lessen gegeven, maar dagelijks is dit in de klassen/gangen/schoolplein en bij onze kinderen terug te zien.
Lees meer
Waterpoloclinic, een ervaring rijker!
30 mei 2024
Begin dit schooljaar hebben onze kinderen bij de vakleerkracht bewegingsonderwijs mogen aangeven aan welke schoolsport ze graag dit jaar zouden willen deelnemen.
Lees meer
"Say cheese"! 
28 mei 2024
Alle kinderen staan er weer prachtig op. De jaarlijkse schoolfotografen zijn weer geweest.
Lees meer
"Open je wereld" - Burgerschap! 
23 mei 2024
Een "hot" item momenteel is het thema "burgerschap". Op ODS De Gondelier zien wij dit niet als apart vak, maar integreren we de doelen in ons onderwijs. Een mooi voorbeeld gisteren van burgerschap in groep 7. 
Lees meer
Een geslaagd verkeersexamen! 
15 mei 2024
Vandaag hebben alle kinderen van groep 7/8 laten zien hoe goed zij de verkeersregels kennen. Dit keer niet tijdens een verkeersles, maar bij het praktisch verkeersexamen. Na een fietsencheck en de nodige laatste aanpassingen, kon iedereen met een goedgekeurde fiets de weg op.
Lees meer
Succesvolle studiedag op ODS De Gondelier
14 mei 2024
Gisteren hebben we met het team tijdens een studiedag weer een dag mogen "vertragen". Vertragen om te versnellen. Tijdens de studiedag hebben we samen gekeken naar de vertaling van ons schoolplan van de komende 4 jaar naar jaarplannen per jaar.
Lees meer
Koningsspelen 2024 - een groot sportief succes!
26 april 2024
Vandaag zijn alle kinderen van onze school flink in beweging gekomen tijdens de Koningsspelen. De dag werd gestart met Koningsspelen dans en vervolgens stond de kinderen een prachtig programma te wachten, geheel verzorgd door Sportivate.
Lees meer
Pagina 1 van 7Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  5  6  7  Volgende   Laatste   
De Gondelier, voor ouders
die op zoek zijn naar een
passende school voor hun kind(eren)!

Contact

Zwartsluiskade 2
3826 EG Amersfoort

033-253 04 01
info.gondelier@meerkring.nl

Ben je op zoek naar een stageplek? Mail dan naar 
stage.gondelier@meerkring.nl voor meer informatie over de mogelijkheden. 

 

Volg ons

Wij communiceren met onze ouders via Parro. Daarnaast is onze school te vinden op Facebook, LinkedIn en Instagram. 
https://instagram.com/ods_degondelier?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==

Stichting

ODS De Gondelier  is aangesloten bij Meerkring. Meerkring is een stichting voor openbaar en algemeen bijzonder onderwijs en heeft 21 aangesloten scholen.

Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl

Stichting Meerkring
Amsterdamseweg 41
3812 RP Amersfoort

Tel.: 033 479 98 17
E-mail: info@meerkring.nl
Lees verder