Directie

Alex van den Berg, directeur 

Meerkring

De Gondelier is een openbare Daltonschool en maakt deel uit van stichting Meerkring. Bij Meerkring zijn alle openbare basisscholen in Amersfoort aangesloten. Het adres van Stichting Meerkring is: Amsterdamseweg 41, 3812 RP Amersfoort.

Plaats van de school in de wijk

De Gondelier is samen met De Vuurvogel, een kinderdagverblijf, een peuterschool en een buitenschoolse opvang een samenwerkingsverband aangegaan. Samen vormen zij de brede school ABC De Laak aan de Zwartsluiskade 2.

Toekomst van de school

De Gondelier is een basisschool die zich sinds de oprichting in augustus 2002 heeft ontwikkeld tot een school die werkt volgens de uitgangspunten van het Daltononderwijs. In augustus 2005 heeft de school het officiële predikaat van de Nederlandse Daltonvereniging gekregen en mag zich Daltonschool noemen. Het Daltonpredikaat kunt u zien als een kwaliteitskeurmerk op onderwijsinhoudelijk gebied en is 5 jaar geldig. In 2018 heeft De Gondelier werderom haar predikaat verdiend. Hierna wordt het steeds, na een visitatie van de Nederlandse Daltonvereniging verlengd. Deze procedure biedt de garantie dat een Daltonschool zich continu met de hoge kwaliteit van deze vorm van onderwijsvernieuwing blijft bezighouden. 
deze website is gerealiseerd door schoolwapps.nl