Vacature Leerkracht instroomgroep 1-2 ods De Gondelier (0,6 fte)

In verband met een zwangerschapsverlof zoeken wij per 1 januari 2021 een nieuwe collega voor 3 dagen per week tot in ieder geval midden/eind april! 

De school

De Gondelier is in 2002 gestart in de nieuwbouwwijk Vathorst. De Gondelier maakt deel uit van ABC-cluster De Laak, waarin een zorgaanbod mogelijk is voor kinderen van 0 tot 14 jaar. 
De Gondelier mag zich sinds 2005 officieel een daltonschool noemen. Bij deze onderwijsvorm staan de kernwaarden samenwerking, zelfstandigheid, verantwoordelijkheid, reflectie en effectiviteit centraal. We leren kinderen zoveel mogelijk verantwoordelijk te zijn voor de eigen ontwikkeling. De hele organisatie is afgestemd op het vertrouwen in de leerlingen. We werken zoveel mogelijk aan de hand van de kernwaarden van het daltononderwijs, aangezien deze kernwaarden allemaal te maken hebben met vaardigheden die je later (op de middelbare school en daarna, maar ook zeker op je werk) nodig hebt. daltononderwijs is constant in ontwikkeling, dus onze school ook. Blijven we de dingen doen zoals we dit altijd doen, of dienen we onze aanpak aan te passen in het belang van de kinderen? Bezoek ook www.gondelier.nl voor meer informatie.

Wie we zoeken 

We zoeken een enthousiaste collega die houdt van een uitdaging en die graag samen met ons wil bouwen aan de ontwikkeling van De Gondelier. We zoeken iemand die kan zorgen voor een goed klassenmanagement en leerlingen een fijne start kan bieden van hun schooltijd! 
Ben jij een leerkracht met passie voor het vak? Heb je ervaring in het daltononderwijs of lijkt het je ontzettend leuk om hier ervaring in op te doen? Geniet jij enorm van de fantasie, opgewektheid en onbevangenheid van vierjarigen en kun je hier in jouw lesaanbod goed op aansluiten? Weet jij precies hoe je kinderen veilig en welkom laat voelen vanaf hun allereerste schooldag? Prikkel jij hun nieuwsgierigheid met het grootste gemak en werk je graag binnen een professioneel team aan de doelstellingen van de school en van jezelf? Kom dan vooral eens langs bij De Gondelier!

Wat we vragen 

 • Je hebt expertise in de onderbouw 
 • Je hebt kennis en vaardigheden op het gebied van HGW
 • Je biedt duidelijke structuur in klassenmanagement
 • Je kunt heldere leerdoelen opstellen
 • Je zet coöperatieve, activerende werkvormen in en wisselt af met bewegend ontdekkend leren 
 • Je hebt een visie op goed onderwijs en kunt deze ter discussie stellen
 • Je kunt omgaan met diversiteit (bij leerlingen, ouders en team) en combinatiegroepen
 • Je bent daadkrachtig: je doet wat je zegt en zegt wat je doet

Wat we bieden 

 • Een brutosalaris conform CAO Primair Onderwijs, gebaseerd op je ervaring en opleiding. 
 • Aandacht voor persoonlijke groei en ontwikkeling en toegang tot trainingen en opleidingen via de Meerkring Academie KlasMastr.
 • Een prettige werksfeer met professionele collega’s

Werving en selectieprocedure 

De sollicitatiegesprekken kunnen fysiek of online (via Microsoft Teams) plaatsvinden. Op school zijn er voldoende ruimtes waar de 1,5 meter afstand gewaarborgd kan worden. Echter behoort een online gesprek via Microsoft Teams ook tot de mogelijkheden. In overleg bepalen we de best passende en mogelijke manier. 

Interesse of meer informatie? 

Mail dan vòòr 18 november 2020 jouw motivatie en CV naar:​ directie.gondelier@meerkring.nl ter attentie van Loraine Brokelman, directeur. Zij zal contact opnemen voor een gesprek. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen op via telefoonnummer: 033 253 04 01. Bekijk ook onze website: www.gondelier.nl
Media
 • nieuwe-collega
De Gondelier, voor ouders
die op zoek zijn naar een
passende school voor hun kind(eren)!

Contact

Zwartsluiskade 2
3826 EG Amersfoort

033-253 04 01
info.gondelier@meerkring.nl

Volg ons

Wij communiceren met onze ouders via Parro. Daarnaast is onze school te vinden op Facebook. 

Stichting

ODS De Gondelier  is aangesloten bij Meerkring. Meerkring is een stichting voor openbaar en algemeen bijzonder onderwijs en heeft 22 aangesloten scholen.

Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl

Stichting Meerkring
Amsterdamseweg 41
3812 RP Amersfoort

Tel.: 033 479 98 17
E-mail: info@meerkring.nl
Lees verder