Nieuwe huisstijl

Met trots presenteren we vandaag onze nieuwe huisstijl! De afgelopen maanden zijn we achter de schermen druk bezig geweest met het ontwerpen van deze nieuwe huisstijl. Het was tijd voor iets nieuws, iets eigentijds, iets wat past bij ons als De Gondelier!

Is het een compleet nieuw logo? Nee, dat niet. Het oorspronkelijke logo met de gondel past namelijk wel bij de naam en bij de wijk en daarmee zijn we dus ook herkenbaar. Maar wat hebben we dan wel gedaan? Ons logo is in een nieuw jasje gestoken. Een nieuw ontwerp van het bootje, een nieuw lettertype en nieuwe kleuren. Ook hebben we er iets extra’s aan toegevoegd. De Gondelier kenmerkt zich namelijk ook als een Daltonschool en daar zijn we trots op! In onze oorspronkelijke huisstijl kwam dit daltonconcept nog niet echt naar voren. Onze wens was om hier wat mee te gaan doen. We hebben nu ook logo’s ontworpen voor de daltonkernwaarden: samenwerken, verantwoordelijkheid, zelfstandigheid, effectiviteit en reflectie. Deze logo’s hebben ook een plek gekregen in de school, zodat we ook in onze fysieke uitstraling steeds meer kunnen uitdragen dat wij een Daltonschool zijn. 




We hopen als team van De Gondelier dat u als ouder net zo enthousiast bent over onze nieuwe huisstijl als dat wij dat zijn! De kinderen hebben vandaag ook kennis gemaakt met onze nieuwe huisstijl door middel van het maken van een vlaggenlijn en een leuk klein presentje voor in de klas.

 

Media
  • De-Gondelier-logo-RGB-klein
De Gondelier, voor ouders
die op zoek zijn naar een
passende school voor hun kind(eren)!

Contact

Zwartsluiskade 2
3826 EG Amersfoort

033-253 04 01
info.gondelier@meerkring.nl

Volg ons

Wij communiceren met onze ouders via Parro. Daarnaast is onze school te vinden op Facebook, LinkedIn en Instagram. 
https://instagram.com/ods_degondelier?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==

Stichting

ODS De Gondelier  is aangesloten bij Meerkring. Meerkring is een stichting voor openbaar en algemeen bijzonder onderwijs en heeft 21 aangesloten scholen.

Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl

Stichting Meerkring
Amsterdamseweg 41
3812 RP Amersfoort

Tel.: 033 479 98 17
E-mail: info@meerkring.nl
Lees verder