Feest!

Wat een feest was het gisteren! Het was een enorm gezellige dag met allemaal hawaiiaanse spelletjes; limbodansen, een cocktailrace, kokosbal, ga zo maar door. Daarnaast was er voor de groepen 1/2 en 3/4 een springkussen en de groepen 5/6 en 7/8 konden een potje lasergamen in de natuurtuin. We hebben er met elkaar volop van genoten!

In de middag was er nog een fantastische verrassing voor de leerkrachten. Leerlingen Nika, Dilber, Ciwan en Zeyra hebben alle juffen en meesters van De Gondelier flink in het zonnetje gezet. Samen hebben zij een groot spandoek gemaakt met daarop een groot hart, het logo en de namen van alle leerkrachten. Dit hebben zij samen gemaakt om alle juffen en meesters te bedanken voor dit uitdagende en bijzondere schooljaar.

Een uitdagend en bijzonder schooljaar was het zeker. Voor de kinderen, voor u als ouder/verzorger, maar natuurlijk ook voor de juffen en meesters. Bijzonder mooi dat zij vandaag door deze leerlingen zijn verrast met dit prachtige initiatief. Dit maakt dat we nóg trotser zijn op onze school en alle leerlingen! 

Media
  • Spandoek 2
  • Spandoek
  • Feest 1
  • Feest 2
  • Feest 3
De Gondelier, voor ouders
die op zoek zijn naar een
passende school voor hun kind(eren)!

Contact

Zwartsluiskade 2
3826 EG Amersfoort

033-253 04 01
info.gondelier@meerkring.nl

Volg ons

Wij communiceren met onze ouders via Parro. Daarnaast is onze school te vinden op Facebook. 

Stichting

ODS De Gondelier  is aangesloten bij Meerkring. Meerkring is een stichting voor openbaar en algemeen bijzonder onderwijs en heeft 22 aangesloten scholen.

Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl

Stichting Meerkring
Amsterdamseweg 41
3812 RP Amersfoort

Tel.: 033 479 98 17
E-mail: info@meerkring.nl
Lees verder