"Er heerst weer rust en dat maakt dat we beter werken en leren”

De Amersfoortse basisschool De Gondelier startte vorig jaar met het programma ‘Regie in de school’. Hiermee ontwikkelt het team een sterk pedagogisch klimaat, met onder andere duidelijke regels en routines. “We kunnen weer helemaal focussen op waarvoor we hier zijn: de ontwikkeling van leerlingen.”

Het is kwart over tien ’s morgens. De ochtendpauze begint voor de groep 7- en 8-leerlingen van De Gondelier. De kinderen staan bovenaan de brede trap, in de centrale hal van het schoolgebouw, netjes in een rij te wachten. Pas als hun leraar aangeeft dat ze naar beneden mogen gaan, het schoolplein op, komen ze in beweging. Ze lopen aan één kant van de trap naar beneden. Zonder herrie, zonder gedoe. In alle rust.

Het hele artikel kunt u teruglezen op:
https://expertis.nl/nieuwsoverzicht/er-heerst-rust-en-dat-maakt-dat-we-beter-werken-en-leren/ 

De Gondelier, voor ouders
die op zoek zijn naar een
passende school voor hun kind(eren)!

Contact

Zwartsluiskade 2
3826 EG Amersfoort

033-253 04 01
info.gondelier@meerkring.nl

Volg ons

Wij communiceren met onze ouders via Parro. Daarnaast is onze school te vinden op Facebook en LinkedIn. 

Stichting

ODS De Gondelier  is aangesloten bij Meerkring. Meerkring is een stichting voor openbaar en algemeen bijzonder onderwijs en heeft 22 aangesloten scholen.

Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl

Stichting Meerkring
Amsterdamseweg 41
3812 RP Amersfoort

Tel.: 033 479 98 17
E-mail: info@meerkring.nl
Lees verder