Leesplezier!

Motivatie om te gaan lezen komt vanuit de leerlingen zelf. We doen er als Daltonschool alles aan om het leesplezier te stimuleren. Onze bibliotheek vol (nieuwe) boeken draagt hieraan zeker bij. Wekelijks staan onze biebouders klaar voor advies en zorgen tijdens het wisselen voor een afwisselende, goed ingerichte en uitnodigende bibliotheek in school. Tijdens ons leesmoment kiezen onze kinderen bewust voor een bepaalde plek, waar ze zich comfortabel voelen om te gaan lezen. Of dit nu zittend is op de eigen stoel, de vensterbank of juist liggend op de grond; het past wat ons betreft allemaal. Het samen lezen met een maatje, maar ook het BOUW lezen zorgt ervoor dat we door elkaar te helpen alleen nog maar betere lezers worden. Kortom; lezen is en blijft een feestje!
Media
  • WhatsApp Image 2023-09-06 at 12.41.55
De Gondelier, voor ouders
die op zoek zijn naar een
passende school voor hun kind(eren)!

Contact

Zwartsluiskade 2
3826 EG Amersfoort

033-253 04 01
info.gondelier@meerkring.nl

Volg ons

Wij communiceren met onze ouders via Parro. Daarnaast is onze school te vinden op Facebook en LinkedIn. 

Stichting

ODS De Gondelier  is aangesloten bij Meerkring. Meerkring is een stichting voor openbaar en algemeen bijzonder onderwijs en heeft 21 aangesloten scholen.

Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl

Stichting Meerkring
Amsterdamseweg 41
3812 RP Amersfoort

Tel.: 033 479 98 17
E-mail: info@meerkring.nl
Lees verder