Nieuwe schoolshirts/broekjes op ODS De Gondelier

Vol trots laten wij iedereen onze nieuwe schoolshirts/broekjes zien. Naast deze foto zijn vele sportieve kinderen de komende tijd op verschillende sporttoernooien te zien of bijvoorbeeld tijdens ons schoolreisje/de avond4daagse. De wens vanuit onze kinderen om hieraan mee te (blijven) doen is in vervulling gegaan! Hierbij bedanken wij Sportivate en Focus23 voor het sponsoren. Twee samenwerkingen waar wij als school trots op zijn en waardoor onze kinderen een nog beter passend aanbod krijgen op het gebied van onder andere sport/bewegen en extra (individuele) ondersteuning/begeleiding.

Komende vrijdag doen wij met verschillende teams mee met het volleybaltoernooi in de Amerena! Wie weet zien we je dan en kunnen we vol trots onze mooie schoolshirts/broekjes laten zien!  
Media
  • GridArt_20231115_185200728
De Gondelier, voor ouders
die op zoek zijn naar een
passende school voor hun kind(eren)!

Contact

Zwartsluiskade 2
3826 EG Amersfoort

033-253 04 01
info.gondelier@meerkring.nl

Volg ons

Wij communiceren met onze ouders via Parro. Daarnaast is onze school te vinden op Facebook, LinkedIn en Instagram. 
https://instagram.com/ods_degondelier?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==

Stichting

ODS De Gondelier  is aangesloten bij Meerkring. Meerkring is een stichting voor openbaar en algemeen bijzonder onderwijs en heeft 21 aangesloten scholen.

Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl

Stichting Meerkring
Amsterdamseweg 41
3812 RP Amersfoort

Tel.: 033 479 98 17
E-mail: info@meerkring.nl
Lees verder