Pompoensoep voor de hele school! 

Deze week was er pompoen geleverd als schoolfruit. Al gauw kwam het idee om hier samen met ouders, kinderen en het MT een heerlijke soep van te maken. Zo gezegd, zo gedaan. Samen met een aantal kinderen uit groep 7/8, een aantal fruitouders en het MT hebben we een ochtend samen gekookt, met als resultaat: 300 bekertjes pompoensoep. De kinderen vonden het samen koken erg leuk en vroegen wanneer de volgende kookles op het programma staat. Dit zal vast niet lang op zich laten wachten. In de klassen werden de ingrediënten geraden en samen genoten van de soep. De geur van de pompoensoep was door de hele school te ruiken en zorgde ervoor dat een kleutergroep op de terugweg van gym naar de klas, toch echt de geur moest volgen en na een rondleiding door de keuken, pas naar de klas terug is gelopen. Als school vinden wij het belangrijk onze kinderen te laten zien wat voor gezonde dingen er allemaal zijn, zodat ze hierin zelf een eigen keuze kunnen maken. Op naar de volgende soep....wat het zal worden, blijft nog even een verassing!

Media
  • GridArt_20231209_225141474
De Gondelier, voor ouders
die op zoek zijn naar een
passende school voor hun kind(eren)!

Contact

Zwartsluiskade 2
3826 EG Amersfoort

033-253 04 01
info.gondelier@meerkring.nl

Volg ons

Wij communiceren met onze ouders via Parro. Daarnaast is onze school te vinden op Facebook, LinkedIn en Instagram. 
https://instagram.com/ods_degondelier?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==

Stichting

ODS De Gondelier  is aangesloten bij Meerkring. Meerkring is een stichting voor openbaar en algemeen bijzonder onderwijs en heeft 21 aangesloten scholen.

Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl

Stichting Meerkring
Amsterdamseweg 41
3812 RP Amersfoort

Tel.: 033 479 98 17
E-mail: info@meerkring.nl
Lees verder