Fijne feestdagen!

Fijne feestdagen! 

Een prachtige afsluiting van de kerstperiode bij ons op school. Afgelopen week een gezellig kerstdiner. Voor het kerstdiner hebben alle kinderen en collega's vanaf de trappen, samen het lied 'niets is cooler dan Kerstmis' gezongen. Het lied werd de afgelopen tijd al flink geoefend door de school en mochten we nu eindelijk aan alle ouders laten horen. Prachtig om zo alle stemmen samen te laten komen, een kippenvel moment, zeker aan een plein vol enthousiaste ouders! Na het lied was er voor de kinderen een kerstdiner en voor de ouders een wintercafé. In de klassen was naast het heerlijke eten ook muzikaal talent (harp, hoorn, piano etc.) te horen, werden er quizzen gespeeld en vooral veel samen gelachen. 

De kerstman kwam namens het hele team van ODS De Gondelier alle kinderen en ouders zo net voor de vakantie, iedereen met iets lekkers, fijne feestdagen wensen! Een hele fijne vakantie en graag weer tot in januari!

Media
  • GridArt_20231226_063425678
De Gondelier, voor ouders
die op zoek zijn naar een
passende school voor hun kind(eren)!

Contact

Zwartsluiskade 2
3826 EG Amersfoort

033-253 04 01
info.gondelier@meerkring.nl

Volg ons

Wij communiceren met onze ouders via Parro. Daarnaast is onze school te vinden op Facebook, LinkedIn en Instagram. 
https://instagram.com/ods_degondelier?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==

Stichting

ODS De Gondelier  is aangesloten bij Meerkring. Meerkring is een stichting voor openbaar en algemeen bijzonder onderwijs en heeft 21 aangesloten scholen.

Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl

Stichting Meerkring
Amsterdamseweg 41
3812 RP Amersfoort

Tel.: 033 479 98 17
E-mail: info@meerkring.nl
Lees verder