De beste wensen namens het team van ODS De Gondelier 

De beste wensen namens het team van ODS De Gondelier 

Het kalenderjaar 2023 is voorbij gevlogen. Vol trots kijken wij terug op 2023. Een jaar waarin:
- wij vanuit luisteren naar onze leerlingen en ouders in het onderwijsaanbod meer structurele lestijd besteden aan bewegingsonderwijs, creativiteit en muzikaliteit en waarbij wij van niet deelnemen aan de avond4daagse de afgelopen jaren, dit jaar met meer dan 100 kinderen genoten van de gezellige tocht samen. 
- wij al ons meubilair hebben gedoneerd aan Curaçao, waarbij we vele kinderen daar enorm blij mee hebben gemaakt. Natuurlijk hebben wij afgelopen zomer ook de volledig nieuwe inrichting ontvangen en vorm gegeven. 
- wij ons 20-jarig bestaan hebben gevierd met alle kinderen, ouders, teamleden en nog veel meer. Een geweldige middag,  mede mogelijk gemaakt door onze actieve en betrokken Oudervereniging. 
- wij meer en meer in verbinding komen om vanuit samenwerking elkaar te versterken. Met elkaar, met de wijk/partners (wijkagent/huisarts, Sportivate, Scoolonwheels, wethouder/gemeente, VO-scholen, Rijksmuseum/Stedelijk museum, .... ), maar ook door samen te koken en ervan te genieten met de hele school (vanuit fruit/groente van onze schoolfruit deelname). 
- wij wederom hebben mogen genieten van alle leermomenten, ontdekkingen en succeservaringen; waaronder wederom een score boven het landelijk gemiddelde op de CET. Het gaan werken met een portfolio heeft ervoor gezorgd dat onze kinderen nog meer betrokken zijn/eigenaar worden van het eigen leerproces. 
--> en natuurlijk nog veel meer...!!!

We sluiten het kalenderjaar 2023 succesvol af en kijken vol energie, zin en gedrevenheid uit naar wat er in 2024 allemaal te wachten staat. Het team van De Gondelier wenst iedereen een gezond en gelukkig 2024!

Media
  • GridArt_20231230_183035420
De Gondelier, voor ouders
die op zoek zijn naar een
passende school voor hun kind(eren)!

Contact

Zwartsluiskade 2
3826 EG Amersfoort

033-253 04 01
info.gondelier@meerkring.nl

Volg ons

Wij communiceren met onze ouders via Parro. Daarnaast is onze school te vinden op Facebook, LinkedIn en Instagram. 
https://instagram.com/ods_degondelier?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==

Stichting

ODS De Gondelier  is aangesloten bij Meerkring. Meerkring is een stichting voor openbaar en algemeen bijzonder onderwijs en heeft 21 aangesloten scholen.

Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl

Stichting Meerkring
Amsterdamseweg 41
3812 RP Amersfoort

Tel.: 033 479 98 17
E-mail: info@meerkring.nl
Lees verder