Kinderraad in actie! 

Kinderraad in actie! 

De afgelopen weken is onze kinderraad druk bezig geweest met het inventariseren van mogelijke actiepunten in alle groepen voor dit schooljaar. Een hoop unieke en creatieve ideeën zijn er bedacht. De kinderraad heeft deze gecategoriseerd en vervolgens gekozen voor een aantal items die door democratisch samen te kiezen dit jaar de prioriteit hebben gekregen. Hier gaat de kinderraad samen met directie verder over nadenken. De kookles, waarbij pompoensoep werd gemaakt voor de hele school, viel in de smaak. Hier zouden de kinderen graag meer in doen, want dat past goed bij het schoolfruit (& groente). Een school moet een schoollied hebben, want dan kan deze gezongen worden tijdens de avond4daagse en met wat meer spiegels op de wc's maken we deze nog fijner. Kortom, tijd voor actie. Aldus de kinderen van de kinderraad! 

Op De Gondelier vinden wij de stem van de kinderen erg belangrijk. De keuze om de kinderraad te vormen met uit elke groep een kind, past hier goed bij! "Ik voel me hier gehoord en gezien", schoolplan 2023-2027!

Media
  • GridArt_20240321_130749696
De Gondelier, voor ouders
die op zoek zijn naar een
passende school voor hun kind(eren)!

Contact

Zwartsluiskade 2
3826 EG Amersfoort

033-253 04 01
info.gondelier@meerkring.nl

Volg ons

Wij communiceren met onze ouders via Parro. Daarnaast is onze school te vinden op Facebook, LinkedIn en Instagram. 
https://instagram.com/ods_degondelier?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==

Stichting

ODS De Gondelier  is aangesloten bij Meerkring. Meerkring is een stichting voor openbaar en algemeen bijzonder onderwijs en heeft 21 aangesloten scholen.

Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl

Stichting Meerkring
Amsterdamseweg 41
3812 RP Amersfoort

Tel.: 033 479 98 17
E-mail: info@meerkring.nl
Lees verder