Koningsspelen 2024 - een groot sportief succes!

Koningsspelen 2024 - een groot sportief succes!

Vandaag zijn alle kinderen van onze school flink in beweging gekomen tijdens de Koningsspelen. De dag werd gestart met Koningsspelen dans en vervolgens stond de kinderen een prachtig programma te wachten, geheel verzorgd door Sportivate. Zowel bij groep 1/2 op school, als bij groep 3 t/m 8 werd er gezellige samen bewogen. Natuurlijk waren het springkussen en de stormbaan in trek, maar ook de groepsactiviteiten en alle andere spellen werden met veel plezier gespeeld. Na een ochtend flink te hebben gesport hebben onze kinderen onder het genot van een Koningslunch even de rust opgezocht. Samen eten en bijpraten over dat wat er in de ochtend allemaal is beleefd. Trots zijn we ook op alle ouders die vandaag hebben geholpen om dit geweldige "event" mogelijk te maken, bedankt. We kijken terug op een sportieve dag en doen zeker ook volgend jaar weer mee!

Media
  • GridArt_20240426_202905195
De Gondelier, voor ouders
die op zoek zijn naar een
passende school voor hun kind(eren)!

Contact

Zwartsluiskade 2
3826 EG Amersfoort

033-253 04 01
info.gondelier@meerkring.nl

Volg ons

Wij communiceren met onze ouders via Parro. Daarnaast is onze school te vinden op Facebook, LinkedIn en Instagram. 
https://instagram.com/ods_degondelier?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==

Stichting

ODS De Gondelier  is aangesloten bij Meerkring. Meerkring is een stichting voor openbaar en algemeen bijzonder onderwijs en heeft 21 aangesloten scholen.

Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl

Stichting Meerkring
Amsterdamseweg 41
3812 RP Amersfoort

Tel.: 033 479 98 17
E-mail: info@meerkring.nl
Lees verder