Avond4daagse weer een groot succes!

Avond4daagse weer een groot succes!

Met 135 enthousiaste kinderen van ODS De Gondelier en enorm veel ouders hebben we gisteravond succesvol de Avondvierdaagse van Vathorst weer voltooid!  Een gezellige groep, motiverende ouders en natuurlijk vele aanmoedigingen hebben het feestje compleet gemaakt. Niet alleen ouders of familieleden stonden er langs de route, ook stonden er dagelijkse verschillende leerkrachten de kinderen (en natuurlijk begeleidende ouders) aan te moedigen. Niet alleen het lopen stond centraal, vele kinderen hebben langs de route ook afval verzameld om de wijk Vathorst weer net iets schoner te maken. Trots kijken we terug op weer een prachtige editie waarbij de sfeer er goed in zat, kinderen elkaar motiveerden en nieuwe vriendschappen zijn gesloten. De beentjes gaan een weekendje omhoog, want het waren flink wat kilometers die in de benen zijn gaan zitten. Onze Oudervereniging heeft de organisatie geweldig neergezet en bedankt ook nadrukkelijk de aftredende organisatie van de Avondvierdaagse Vathorst met een bedankje. 
Wij zijn in ieder geval volgend jaar weer van de partij!

Media
  • GridArt_20240608_214136450
De Gondelier, voor ouders
die op zoek zijn naar een
passende school voor hun kind(eren)!

Contact

Zwartsluiskade 2
3826 EG Amersfoort

033-253 04 01
info.gondelier@meerkring.nl

Ben je op zoek naar een stageplek? Mail dan naar 
stage.gondelier@meerkring.nl voor meer informatie over de mogelijkheden. 

 

Volg ons

Wij communiceren met onze ouders via Parro. Daarnaast is onze school te vinden op Facebook, LinkedIn en Instagram. 
https://instagram.com/ods_degondelier?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==

Stichting

ODS De Gondelier  is aangesloten bij Meerkring. Meerkring is een stichting voor openbaar en algemeen bijzonder onderwijs en heeft 21 aangesloten scholen.

Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl

Stichting Meerkring
Amsterdamseweg 41
3812 RP Amersfoort

Tel.: 033 479 98 17
E-mail: info@meerkring.nl
Lees verder