Onze school valt samen met nog 16 andere scholen onder de verantwoordelijkheid van het bestuur van Stichting Meerkring. Het bestuur van Meerkring is het bevoegd gezag van onze school.

Meerkringscholen zorgen voor maatschappelijk betrokken en eigentijds hoogwaardig onderwijs in een veilige leeromgeving en in een inspirerende sfeer. Dit doen ze door te bouwen en te vertrouwen op de kracht van leerlingen, leerkrachten, ouders en samenleving. Kinderen halen het beste uit zichzelf en weten wat inzet en respect voor elkaar betekenen. Alle Meerkringscholen hebben typische en unieke eigenschappen, en bieden in gezamenlijkheid het meest passende onderwijs voor alle kinderen uit Amersfoort en de regio.
Meerkring staat voor: ontwikkelen – ontmoeten – ontplooien en heeft voor haar scholen de onderstaande visie:


Geloven in ieders kracht
Meerkring scholen zorgen voor eigentijds, maatschappelijk betrokken onderwijs in een veilige leeromgeving. Kinderen worden gestimuleerd te ontdekken wie ze zijn, wat ze kunnen en wat zewillen. Leerkrachten geven ieder kind persoonlijke aandacht en betrekken ouders bij het leerproces.

Uitgaan van gezamenlijke verantwoordelijkheid

Samen wordt gewerkt aan een inspirerende sfeer die enthousiaste en trotse kinderen oplevert.
Kinderen die het beste uit zichzelf halen, weten wat inzet, respect voor elkaar en een gezamenlijke
verantwoordelijkheid betekent. Meerkring scholen bouwen en vertrouwen op de kracht van leerlingen, leerkrachten, ouders en samenleving.

De “O” van openbaar heeft bij ons een brede betekenis

Ontwikkelen, ontmoeten, ontplooien, opvang en zorg, opvoeding, omgeving en veiligheid, zijn de zes
O’s waar Meerkring scholen zich sterk voor maken! Vraagt u op school om de informatiefolder waarin dit uitgebreid is omschreven.

In de klas gebeurt het

Onderwijskundig is voor alle Meerkring scholen gekozen voor het thema: “In de klas gebeurt het!”. Dit betekent dat op alle scholen en in elke groep de zorg voor individuele leerlingen centraal staat.

Wilt u weten wat Meerkring voor onze school en uw kind betekent, kunt u dit vinden op de website van Meerkring.
De Gondelier, voor ouders
die op zoek zijn naar een
passende school voor hun kind(eren)!

Contact

Zwartsluiskade 2
3826 EG Amersfoort

033-253 04 01
info.gondelier@meerkring.nl

Volg ons

Wij communiceren met onze ouders via Parro. Daarnaast is onze school te vinden op Facebook. 

Stichting

ODS De Gondelier is aangesloten bij Meerkring, stichting voor openbaar primair onderwijs Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? 

Stichting Meerkring
Amsterdamseweg 41
3812 RP Amersfoort

Tel.: 033 479 98 17
E-mail: info@meerkring.nl
Lees verder