Partou peuterschool

Vanaf 1 januari 2013 is in onze school een peuterschool van Partou gevestigd. Kinderen van twee tot vier jaar maken hier spelenderwijs kennis met dagelijkse dingen, ontmoeten leeftijdgenootjes, maken plezier en kunnen in hun eigen tempo vaardigheden opdoen. Zo worden zij goed voorbereid op groep 1 van de basisschool.
De peuterschool is dagelijks geopend van half 9 tot half 2. U kunt zelf kiezen voor hele of halve ochtenden. Een halve ochtend is van half 9 tot 11 uur of van 11 uur tot half 2. De minimale plaatsing is vijf uur per week, verdeeld over één of twee dagen. Kiest u voor halve dagdelen dan is dat altijd een ‘vroeg’ en een ‘laat’ dagdeel zodat uw kind het hele programma doorloopt.
De peuterschool valt onder de Wet Kinderopvang. Dat betekent dat u kinderopvangtoeslag kunt krijgen en daarmee een deel van de kosten vergoed krijgt. Komt u niet voor deze toeslag in aanmerking, dan kunt u gebruik maken van een subsidieplaats. In dat geval betaalt de gemeente mee aan de plaatsing.
Wilt u meer informatie? Kijk dan op www.partou.nl of bel met Partou: 088-3257500.
De Gondelier, voor ouders
die op zoek zijn naar een
passende school voor hun kind(eren)!

Contact

Zwartsluiskade 2
3826 EG Amersfoort

033-253 04 01
info.gondelier@meerkring.nl

Volg ons

Wij communiceren met onze ouders via Parro. Daarnaast is onze school te vinden op Facebook. 

Stichting

ODS De Gondelier  is aangesloten bij Meerkring. Meerkring is een stichting voor openbaar en algemeen bijzonder onderwijs en heeft 22 aangesloten scholen.

Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl

Stichting Meerkring
Amsterdamseweg 41
3812 RP Amersfoort

Tel.: 033 479 98 17
E-mail: info@meerkring.nl
Lees verder