Buitenschoolse opvang Partou bso Zwartsluiskade

Buitenschoolse opvang van Partou

In de vertrouwde omgeving van het schoolgebouw De Laak opent Partou elke dag haar deuren voor de kinderen van de bso.

Bij de buitenschoolse opvang van Partou staat plezier en lekker bezig zijn voorop, in een ongedwongen sfeer. Onze bso biedt kinderen ervaringen die ze thuis en op school in mindere mate meemaken. Ervaringen die hun enthousiasme aanwakkeren met ruimte om onverwachte talenten en interesses te ontdekken. Kinderen kiezen uit allerhande activiteiten waarmee ze in hun vrije tijd aan de slag gaan, of nemen zelf het initiatief. Er is genoeg keuze uit het brede aanbod activiteiten, workshops en materialen.

Partou heeft momenteel negen groepen van 20 kinderen en deze zijn verdeeld over vier speelzones waar kinderen in verschillende leeftijdsgroepen op een veilige, inspirerende manier kunnen spelen. Wij maken gebruik van de aula, maar ook van de peuterschool, gymzaal, speellokalen, atelier, kookcafe en van alle pleinen die horen bij het brede schoolgebouw de Laak. En sinds 2012 hebben we een coole chillplek voor de oudste kinderen: 'Beetles'.

Locatie en tijden

Partou is gevestigd in het schoolgebouw van De Gondelier en de Vuurvogel. Maar natuurlijk zijn ook alle andere kinderen uit de buurt welkom, zoals de kinderen van de scholen Dok 12, Boulevard 410, Zwaluwnest en de Marke.

Heeft u te maken met vroege werktijden of wilt u de file vermijden? Partou biedt voor de scholen De Gondelier en de Vuurvogel vijf dagen in de week voorschoolse opvang vanaf 7 uur. Hier kunnen kinderen op hun gemak ontbijten en worden door onze pedagogisch medewerkers naar school gebracht.
Partou is geopend aansluitend aan de schooltijden tot 18.30 uur. Op de door school aangegeven studiedagen en op vakantiedagen is de bso geopend van 7.30 uur tot 18.30 uur. U kunt kiezen uit contracten tot 15.30u of 18.30u.

Meer informatie of een rondleiding?

Partou: 033-4334465 of mail: zwartsluiskade@partou.nl

Voor meer informatie over beschikbare plaatsen en planning?

Servicekantoor: 088-2357500 of klantenservice@partou.nl. Kijk op onze website voor meer informatie over Partou: www.partou.nl

Graag tot ziens!
Annette Hellinga, manager Partou BSO Zwartsluiskade
06-51625303
De Gondelier, voor ouders
die op zoek zijn naar een
passende school voor hun kind(eren)!

Contact

Zwartsluiskade 2
3826 EG Amersfoort

033-253 04 01
info.gondelier@meerkring.nl

Volg ons

Wij communiceren met onze ouders via Parro. Daarnaast is onze school te vinden op Facebook. 

Stichting

ODS De Gondelier  is aangesloten bij Meerkring. Meerkring is een stichting voor openbaar en algemeen bijzonder onderwijs en heeft 23 aangesloten scholen.

Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl

Stichting Meerkring
Amsterdamseweg 41
3812 RP Amersfoort

Tel.: 033 479 98 17
E-mail: info@meerkring.nl
Lees verder