Nieuws

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Van scheuren naar kunst!
27 oktober 2023
Afgelopen week zijn onze bovenbouwgroepen bezig geweest met de techniek van het scheuren. De kinderen hebben geleerd om kunst te maken door de techniek
Lees meer
"Afsluiting" van de Kinderboekenweek op De Gondelier!
12 oktober 2023
De Kinderboekenweek is misschien wel voorbij, maar wij gaan door met het inzetten op leesplezier.
Lees meer
De Gondelier van Studie(mid)dag naar Speel(mid)dag!
12 oktober 2023
We hebben in samenwerking met Sportivate het plan: “Van studiedag naar Speeldag” gerealiseerd. We kunnen ons namelijk goed voorstellen dat er ouders zijn die op studiedagen
Lees meer
Kinderboekenweek bij ons op ODS De Gondelier
10 oktober 2023
Vorige week heeft ook De Gondelier de Kinderboekenweek geopend. Een periode met extra aandacht voor het leesplezier, die wij niet afsluiten; maar juist voortzetten het hele jaar.
Lees meer
Kleien in groep 1/2 - Thema kunst!
02 oktober 2023
Van een klein bolletje klei hebben onze kinderen uit groep 1/2 geleerd om een duimpotje en daar vervolgens weer een dier van te maken. Dezelfde middag zijn de kunstwerken creatief beschilderd.
Lees meer
Groep 7/8 op ontdekking bij Studio Zand
25 september 2023
"Hoe vaak drink je niet uit een beker van keramiek? In de loop van de tijd is keramiek aan vele modes onderhevig geweest en ieder heeft zijn eigen voorkeur voor een kopje."
Lees meer
Leesplezier!
06 september 2023
Motivatie om te gaan lezen komt vanuit de leerlingen zelf. We doen er als Daltonschool alles aan om het leesplezier te stimuleren. Onze bibliotheek vol (nieuwe) boeken draagt hieraan zeker bij.
Lees meer
Sportivate in actie bij ons op De Gondelier
05 september 2023

Sinds deze zomer werken we nauw samen met Sportivate. Een win-win situatie; vooral voor onze kinderen. Tijdens de pauzes, na school en in de speelzaal zorgt Sportivate ervoor dat kinderen op een laagdrempelige manier in aanraking komen met allerlei leuke sport en spelactiviteiten.
Lees meer
Goede start van het nieuwe schooljaar
22 augustus 2023
Vandaag zijn we samen met ouders en onze kinderen het nieuwe schooljaar succesvol gestart.
Lees meer
Op naar Curaçao!
07 juli 2023
Gisteren hebben we al het schoolmeubilair verplaatst naar 2 grote zeecontainers. Deze zeecontainers zitten op dit moment al op het schip naar Curaçao. Samen met Heutink hebben we een prachtige nieuwe inrichting uitgezocht.....
Lees meer
Project Stadsmakers
04 juli 2023
De afgelopen periode hebben de groepen 5/6 gewerkt met Blink aan het project stadsmakers. Door goed samen na te denken over hoe een (eigen) stad eruit moet komen te zien, is er een prachtige stad ontstaan. Een stad met een knipoog naar het verleden en zeker ook met een doorkijkje naar de toekomst.
Lees meer
Creatief talent op ODS De Gondelier
26 juni 2023
Op De Gondelier zit veel creatief talent. De collage geeft het talent schoolbreed weer. Van Mondriaan bij de groep 1/2, klei en kunstwerken van leerlingen individueel maar ook als groepswerk in de middenbouw, tot een sneak preview van enkele foto's van het musical decor van groep 8.
Lees meer
Op bezoek bij Kunsthal Kade
26 juni 2023
Cluster 1/2 en 3/4 zijn naar de tentoonstelling Wonderbaarlijke wezens in Kunsthal Kade geweest. Na een voorbereiding op school hebben de kinderen de tentoonstelling bekeken en zelf een wonderbaarlijk wezen gemaakt.
Lees meer
Jubileumfeest ODS De Gondelier
26 juni 2023
We bestaan 20 jaar en dat mag gevierd worden! Vandaag was het feest! Dit jaar bestaan wij 20 jaar en daar hoort een feestje bij!
Lees meer
Avond4daagse met De Gondelier!
19 juni 2023
Op De Gondelier zit veel creatief talent. De collage geeft het talent schoolbreed weer. Van Mondriaan bij de groep 1/2, klei en kunstwerken van leerlingen individueel maar ook als groepswerk in de middenbouw, tot een sneak preview van enkele foto's van het musical decor van groep 8.
Lees meer
Pagina 4 van 6Eerste   Vorige   1  2  3  [4]  5  6  Volgende   Laatste   
De Gondelier, voor ouders
die op zoek zijn naar een
passende school voor hun kind(eren)!

Contact

Zwartsluiskade 2
3826 EG Amersfoort

033-253 04 01
info.gondelier@meerkring.nl

Volg ons

Wij communiceren met onze ouders via Parro. Daarnaast is onze school te vinden op Facebook, LinkedIn en Instagram. 
https://instagram.com/ods_degondelier?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==

Stichting

ODS De Gondelier  is aangesloten bij Meerkring. Meerkring is een stichting voor openbaar en algemeen bijzonder onderwijs en heeft 21 aangesloten scholen.

Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl

Stichting Meerkring
Amsterdamseweg 41
3812 RP Amersfoort

Tel.: 033 479 98 17
E-mail: info@meerkring.nl
Lees verder