Nieuws

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Groep 3/4 op ontdekking in de dierentuin!
04 juli 2024
Afgelopen maandag mochten onze kinderen zelf ontdekken en ervaren wat dieren eten. De kinderen hebben het verschil tussen carnivoren, herbivoren en omnivoren geleerd en ervaren.
Lees meer
Actief leren op een ludieke manier!
02 juli 2024
Zowel in groep 1/2 als groep 5/6 was het sneeuwballendictee een waar succes. Waar de kinderen uit groep 1/2 letters mochten voorlezen, dichtvouwen en weggooien, werd dit voor groep 5/6 gedaan met woorden zoeken, opschrijven, controleren en natuurlijk weer gooien door de klas.
Lees meer
Natuurspeurders van groep 3/4 in actie! 
01 juli 2024
Bij de lessen van Blink werken de kinderen van groep 3/4 aan het thema "Natuurspeurders". Afgelopen week zijn de kinderen in het Kaipark gaan speuren naar kriebelbeestjes. Met een loep en een zoekkaart zijn de kinderen samen gaan zoeken.
Lees meer
Groep 8 straalt in het St. Pieters en Bloklands Gasthuis!
29 juni 2024
Gisteren mochten alle kinderen van groep 8 voor de bewoners van het St. Pieters en Bloklands Gasthuis de liedjes zingen van de eindmusical. Dit was vorig jaar een enorm succes.
Lees meer
Buitengymmen! ??????
27 juni 2024
Deze week bereiken de temperaturen een hoogtepunt. Een unieke en uitgelezen kans om niet in de gymzaal maar in het Kaipark te gymmen.
Lees meer
Gondelier toppers in het water! 
18 juni 2024
Afgelopen zondag hebben twee teams van ODS De Gondelier meegedaan aan het Amersfoortse waterpolotoernooi. De waterpoloclinic die onze kinderen een tijdje geleden hebben gevolgd, kwam nu goed van pas.
Lees meer
Schoolreisje 2024!
17 juni 2024
fgelopen woensdag zijn groep 1 t/m 7 op schoolreis geweest. Het was een onvergetelijke gezellige dag! 
Lees meer
Gamedesigners in actie! 
13 juni 2024
Gisteren hebben de kinderen in groep 8 geleerd om een eigen spel te ontwikkelen. Wat moeilijk begon en erg ingewikkeld was, werd door goed samenwerken een succeservaring.
Lees meer
Jeugdjournaal op De Gondelier 
12 juni 2024
Vandaag had groep 8 wel heel bijzonder bezoek. Milou van het Jeugdjournaal bezocht onze school om verschillende items op te nemen. Vanavond in het avondjournaal waren de eerste beelden te zien.
Lees meer
Avond4daagse weer een groot succes!
10 juni 2024
Met 135 enthousiaste kinderen van ODS De Gondelier en enorm veel ouders hebben we gisteravond succesvol de Avondvierdaagse van Vathorst weer voltooid!  
Lees meer
Stemmen op ODS De Gondelier 
06 juni 2024
Vandaag was het mogelijk om onder andere in onze speelzaal te gaan stemmen voor de Europese verkiezingen. De school ging in alle vroegte niet alleen open voor onze kinderen, maar ook als stembureau. 
Lees meer
Thematisch werken in groep 1/2
06 juni 2024
Na de meivakantie zijn onze kleutergroepen gestart met een nieuw thema ‘gezondheid’. De eerste twee weken stond in het teken van je lichaam. We zijn ons gaan verdiepen in hoe ons lichaam werkt.
Lees meer
Kickboksen tijdens de gymles! 
05 juni 2024
Vandaag hebben alle kinderen uit groep 3 t/m 8 tijdens de gymles een echte kickboksles gehad. Twee enthousiaste kickboksmeesters van Alfonsus Gym namen de kinderen mee in de wereld van het kickboksen. Een van onze kinderen, die zelf ook op kickboksen zit, kwam met het idee en vandaag werd zijn idee
Lees meer
KWINK op ODS De Gondelier!
03 juni 2024
Op De Gondelier werken we schoolbreed met de methode KWINK. Niet alleen worden er wekelijks lessen gegeven, maar dagelijks is dit in de klassen/gangen/schoolplein en bij onze kinderen terug te zien.
Lees meer
Waterpoloclinic, een ervaring rijker!
30 mei 2024
Begin dit schooljaar hebben onze kinderen bij de vakleerkracht bewegingsonderwijs mogen aangeven aan welke schoolsport ze graag dit jaar zouden willen deelnemen.
Lees meer
Pagina 1 van 7Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  5  6  7  Volgende   Laatste   
De Gondelier, voor ouders
die op zoek zijn naar een
passende school voor hun kind(eren)!

Contact

Zwartsluiskade 2
3826 EG Amersfoort

033-253 04 01
info.gondelier@meerkring.nl

Ben je op zoek naar een stageplek? Mail dan naar 
stage.gondelier@meerkring.nl voor meer informatie over de mogelijkheden. 

 

Volg ons

Wij communiceren met onze ouders via Parro. Daarnaast is onze school te vinden op Facebook, LinkedIn en Instagram. 
https://instagram.com/ods_degondelier?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==

Stichting

ODS De Gondelier  is aangesloten bij Meerkring. Meerkring is een stichting voor openbaar en algemeen bijzonder onderwijs en heeft 21 aangesloten scholen.

Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl

Stichting Meerkring
Amsterdamseweg 41
3812 RP Amersfoort

Tel.: 033 479 98 17
E-mail: info@meerkring.nl
Lees verder